Laddbox – Privatperson

Installation av laddbox för privatperson

Elbilar blir mer och mer vanligt i takt med utvecklingen på bilmarknaden och behovet av att ladda bilen hemma ökar. Vi hjälper dig igenom djungeln av laddboxar och reder ut vilken installation som passar ditt behov bäst.

Innan vi genomför installationen kommer vi ut till dig och kontrollerar vilka förutsättningar just din fastighet har och rekommenderar den bästa lösningen för dig. Vi samarbetar med utvalda leverantörer för att säkerställa att du får den bästa produkten utifrån ditt behov.

Avdrag för grön teknik (bl.a installation av laddboxar)

Skattereduktionen för grön teknik ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material men högst 50 000 kr per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.

Det fungerar på liknande sätt som med rot och rut, men är en egen skattereduktion. Du får avdraget direkt på fakturan från oss.

Observera

Om du själv köper in material från någon annan än det företag som utför installationen av grön teknik kan skattereduktion enbart medges för installationsarbetet. Du kan alltså inte få skattereduktion för materialkostnaden i detta fall.

Kontakta Rotpa Elinstallationer AB

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, alternativt ring oss på 08 – 126 366 30